Elektromos fűkasza egy szett akkuval maximum hány nm-es telekig lehet elég? Mekkorától vennétek benzinest?
Srácok, megint elmegyünk a túlzásokba anélkül, hogy tudnánk, hogy szükséges-e elmenni odáig. Ha otthon, ház körül kell leb.szni 10-30cm-es füvet, akkor fölösleges ennyire túlgondolni ezt a történetet, ha viszont 40-50cm-es vagy afeletti fűnek akar nekiállni, ami már akár dől is, akkor nyilván szükséges ilyen gépekben gondolkodni, mint amit a 12. válaszoló linkelt.
Példának okáért megnézed a 2x18V Makitát, az is elég szépen és haladósan dolgozik: https://www.youtube.com/watch?v=CmDUdUlpCbs
Én nekem nincs túl nagy tapasztalatom ezekkel a gépekkel, ahogy írtam én egy Parkside-ot használok, más típus még nem is volt sosem a kezemben, de ezek nem olcsó gépek, így elképzelni nem tudom, hacsak nem forgalmazó vagy, hogy akkora tapasztalatod bír lenni velük, hogy nekiállsz még válogatni is közöttük, melyik leginkább patent mások számára. Nyers adatokból ezt nem feltétlen lehet megtenni. Parkside-al az a tapasztalatom, hogy magasabb fűvel is elbánik 3. fokozaton, azonban ott már lassabban haladsz vele, türelemmel kell csinálni, ez azt nem érinti rosszul, aki előtte nem használt komolyabb benzines fűkaszát, de aki igen, és tudja, milyen tempóval is lehetne haladni és nem türelmes ember, nem tudja elfogadni, hogy hát ez ilyen, az egy idő után megtapossa, de kb. ennyit tud az is, amennyit a 2x18V-os Makita. Kérdés mi szenvedés és ki mivel szenved... Példának okáért a szomszédom, aki évente kétszer kaszálja a hátsó kertjét, mert a gazon kívül más nincs benne, na neki ez évente kétszer egy szenvedés, kb. tökmindegy mivel csinálja, szenvedés, de szerintem ez élteti, ha szenvedhet. Aki meg 10-30cm-es füvet igazít mindig, és tavaszban minden második hétvégén füvet nyír, hát az nem szenved, annak nem kell 3 lóerő sem.
#14 A poén az hogy a csávó a videó címében DUR365-öst ír, a videóban viszont egy DUR369-est tesztel!..
Már több kommentelő jelezte neki (köztük én is) de cseszi átírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!