Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ennyibe kerül ömlesztett...

Ennyibe kerül ömlesztett anyag szállítása?

Figyelt kérdés
Homokozóba akarok hozatni homokot, és 5 m3 homok szállítása kerül 200 ezer forintba. Mindenhol ilyen teljesen elszállt árakat látok. Hogy lehet a szállítás ennyivel drágább, mint maga a termék? Hogy lehet a legolcsóbban kihozni a szállítást?
márc. 18. 19:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

Teged at akarnak verni. NaLUNK 5000 FT-ERT hozzak ki. es 10 ezer ft 1 m3

5 m3 azt ha nem tudja egyszerre elhozni, max ketszerre, akkor is 30 ezer ft-bol kijon.

márc. 18. 19:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
De attol is fugg hany km-rol szallitjak neked.
márc. 18. 19:51
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
1 köbméter homok súlya 1,5 TONNA, 5 köbméter 7 és fél! Ehhez egy teherautókell, kiszámolod a felrakodás költségét (órabér, esetleg gépköltség), a teherautó fogyasztását, a bérleti költségeket, a soför munkadíját, a lerakodást - és egyböl meglesz, miért kerül ennyibe!
márc. 18. 19:51
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Pár éve azt hiszem olyan 4-5m3 kerti murvát hozattam ki kb 50e Ft-ért. Igaz helyben van a depo a közelben.

Tudom, emelkedtek az árak, de nem hiszem, hogy ennyire.

márc. 18. 20:24
 5/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, ennyi az ára a teherautós szállításnak ha az adott cég végzi.

Keress inkább a közeledben építési vállalkozót, akár olyat ahol épp folyik az építkezés most is, és velük próbáld megbeszélni, hogy hozzanak már el neked is egy adag homokot. Az ilyen vállalkozóknak van saját teherautója és vállalkozóként ÁFA-t sem kell mindig fizetnie. Lehet, hogy meg tudtok egyezni egy sokkal kedvezőbb árban.

Ha egy bútorüzlet viszi házhoz a bútorodat azért is sokkal többet kérnek el általában, mint ha te keresel egy szállítót - csak akkor nincs a szállításra garancia. Én is volt már amikor nem vettem meg valamit, mert a pár tízezer forintos bútor házhoz szállítása ugyanannyi lett volna. Inkább megvettem máshol és hazavittük saját kocsival. Ez persze ennyi homokkal nem megoldható.

márc. 18. 20:45
 6/16 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, úgy értettem, hogy 50e körül volt a teljes fizetendő, tehát szállítás + termék.
márc. 18. 20:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Konténeres cégek is vállalnak homok, és egyéb anyag szállítást, kérdezd meg őket is.

Van 8 köbméteres konténer is.

márc. 18. 21:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Melyik településről van szó? Hátha valaki tud (talál) olcsóbb árat.

(A homok az nagyon olcsó dolog, azért magasabb a szállítási ár. Amit az tud megduplázni, ha a bányából elhozzák, valahová lerakják, aztán megint felrakják, és elviszik hozzád.)

márc. 18. 21:04
 9/16 A kérdező kommentje:
Univerzális árat írtak függetlenül a szállítás helyétől. Csak az össztömeg számított. Tököli vagyok, a Witzig tüzép van legközelebb Dunaharasztin, az 19 km, 20 perc. Megpróbálom ott hétvégén, mert online/facebookon csak ilyen horror ajánlatokat kaptam. Ha nem jön össze, kipróbálom, amit az 5-ös/7-es írt, bár itt a környéken egy kivitelező uralja az egész környéket, vele meg hát, nem vagyunk túl jóban. A homok ára amúgy korrekt, 12 ezer/m3, de ez gyönyörű, hófehér, tiszta homok.
márc. 18. 21:53
 10/16 anonim ***** válasza:
#5 ne viccelődjünk :D 200e ft az kb 500 euró, amiből egy kamion kijön 400 kilométerre
márc. 19. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!