Keritestol 60 centire vannak oszlopos baberok ultetve. A baberok es a kerites kozt, mivel fedjem le hogy evekig ne noljon ott a gaz?
Gondoltam azt is hogy az oszlopoktol 40 centit lebetonozok , mint ha egy jarda lenne. S utana a baberok elott 20 centivel csinalok egy szegelyt. Igy 40 centiben lennenek a baberok, s azt a 40 centit bemulcsoznam. De mind a beton anyag, mind a mulcsozas nem keves ft ban. 60 metert kellene igy meg csinalni.
A teljes bemulcsozas sem lenne olcso.
Esetleg valami info , mas megoldasra ?
Szerintem a mulccsal jársz a legjobban. A murva között is idővel feljön a gyom, csak kiszedni sokkal nehezebb.
Ne ilyen fenyőkéregben gondolkodj, lehet venni mindenféle(vegyes) növénydarálékot kertészektől akik vállalnak aprítást. Annál olcsóbban szerintem semmivel nem jössz ki, betonnal biztosan nem, és az még munkában is óriási.
A mulcs az elkorhad, tehát pótolni kell.
A murva közé pedig bepotyognak a levelek, és ha nem távolítod el rendszeresen, akkor ott komposztálódnak, és idővel szépen benövi a gyom az egészet.
Szóval, semmi nem tart örökké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!