Vajon így kikel majd a fűmag?
Figyelt kérdés
15cm termőföld homokos
Lehengerezve
Rá a fűmag kézzel szórva
Bútorlappal beledöngölve,de szabad szemmel látható az összes fűmag
Napi 2x locsolom esőztetve
Kedden szórtam el:nádképű csenkesz 70% ,maradék réti és angol perje
Vasarnap van de még ugyan olyanok a magokat,1 db se csirazik
Segitsetek
Elrontottam valamit?
márc. 17. 12:27
1/6 anonim válasza:
Türelem kell hozzá. Egyszercsak bezöldül az egész, szerintem jól csinálod.
Éjszaka, oldalról megvilágítva (súrlófénnyel) lehet először észrevenni, legalábbis mi így fedeztük fel amikor elültettük.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,de az nem baj,hogy nincs fél-1 cm mélyre láthatatlanba bedolgozva a fűmag?
márc. 17. 13:13
3/6 anonim válasza:
Engem is zavart amikor a kertész csakúgy kiszórta (feleszik a madarak, mondtam), de így szakszerű.
4/6 A kérdező kommentje:
Komolyan így csinálta egy kertész? 😯
márc. 17. 13:23
5/6 anonim válasza:
Igen, így, nálunk, és a szomszédban is. Kertészmérnök, nem az első volt nekik amit füvesítettek. Amúgy jó lett, amit változtatnék az a szegély, ma már a szélére lapos szegélyt tennék, amire a fűnyíró kereke rá tud menni, és emiatt nem kell a szegély nyíró.
6/6 anonim válasza:
Picit hideg van még rá jobb ha tartósan 15-20 fok van
De egyébként 10-14 nap a kelési ideje .
Jó lesz ez csak most tovább tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!