Kézi háti permetezőkröl vélemény?Amit lent linkeltem mi a véleményetek.
A Tescoban most 8-ért van hasonló Daewoo. A piacon meg talán 6-ért olcsóbb kínai. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy amit linkeltél, az tartósabb.
Különben ezek nagyon jók, csak nem tartósak. A markolat gumijai szokták feladni. Viszont lehet hozzájuk javító készletet venni, meg markolatot egyben is. Ha nem sokat akarsz permetezni, akkor elég neked egy legolcsóbb is. Ha sokat akarsz, akkor meg vegyél motorosat. Szerintem.
A magyart én két hete adtam el 2 E-ért, csak hogy ne kelljen elvinni a hulladékudvarba. Dupla súlyú, a pótalkatrész árán komplett kínai permetezőt adnak, és a kínaiból könnyen kijön az utolsó csepp permet is. Vagy 10 éve vettem a kínait, és sokkal jobb használni.
De hát nem is kell ezeket olyan nagyon javítani.
6 E a piacon, és olyan sokat nem tudod használni, hogy legalább 5 évet ne bírjon ki. (Ha keveset használod, akkor 15 évet.)
Ha tönkremegy, elhajítod, és veszel egy újat.
A magyarnak az árán veszel 6-ot, ami legrosszabb esetben is 30 év, ha nagyon-nagyon sokat permetezel. Ha magyarral permetezel nagyon-nagyon sokat, akkor legalább 10 évente rá kell költeni egy új kínainak az árát, tehát máris 8 új kínaival lehet számolni...
És használat szempontjából a kínai jobb. Könnyebb is, meg nem kell vele játszani, hogy a permet vége is kimenjen belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!