Kezdőoldal » Otthon » Kert » Novemberben ültetett teahibrid...

Mildred kérdése:

Novemberben ültetett teahibrid rózsa miért nem hajtott még ki?

Figyelt kérdés
Tiffany a neve. November 9-én ültettem. Csak egy csonk látszik belőle,van esély rá,hogy kihajt ? A kutya sajnos letörte az ágait,meg is metszettem, eléggé fás .. kihajthat?

2024. márc. 2. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Majd a meleg életre kelti.
2024. márc. 2. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy alulról még kihajt valami alvó rügy. De azért szerintem 50%-nál kisebb erre az esély. Nálam a legtöbb rózsának már 5 cm-es hajtása van, még az északi oldalon, full árnyékban lévőknek is. Valami zöld rügyet már jó eséllyel neked is kellene látni. De azért még ne hajítsd ki, hátha.
2024. márc. 3. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Már látni kellene a rügy kezdeményeket,lehet nem fogta meg.
2024. márc. 3. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is tettem egyet ki november elején, de már tele van 5-10 centis hajtásokkal.
2024. márc. 3. 09:00
 5/6 A kérdező kommentje:
A többi rózsám hajt,de nagyon picik a rügyek.borsod megyében
2024. márc. 3. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a többi is ilyen, akkor valószínűleg vagy rosszul tartották őket eladás előtt (pl. kiszáradtak, vagy agyon lettek tápozva), vagy rosszul ültetted. Olyan rettenetes fagyok nem voltak ezen a télen, ami indokolná a károsodást.
2024. márc. 3. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!