Milyen cserje az ideális ezekkel a kritériumokkal?
Figyelt kérdés
-Gyorsan növekedjen
-Igénytelen legyen a gondozásra, öntözésre
-Könnyen lehessen szaporítani
Mely cserje esetleg kisebb fa az amely megfelel ennek?
febr. 25. 20:19
1/11 anonim válasza:
Milyen a talaj, környezet? Napra vagy árnyékba? Talajt akarsz megfogni vele mondjuk domboldalon, eltakarni valami beton árokpartot, vagy magadat esetleg madarat etetni, netán sövénynek kell vagy hogy virágozzon? Érdemes körbenézni a környéken, mik érzik jól magukat a szomszédban vagy vadon.
2/11 anonim válasza:
A babérmegy eléggé igénytelen, bírja a telet is. Hacsak nincs valami különleges okod, ne akarj gyirsan növőt. Annak a teljes életciklusa us rövid.
3/11 A kérdező kommentje:
#1 Napra, egy szem fa sincs a környéken, egész nap tűzi a nap reggeltől estig.
febr. 25. 20:34
5/11 anonim válasza:
Ami gyorsan nő, az nem fog kis termetű maradni.
Termése ne legyen?
Különben ez a bodza se lenne hülyeség, csak a levéltetvek ellen kell sokat permetezni.
6/11 anonim válasza:
#5: Én írtam a bodzát. Van pár hatalmas bodzabokrom, csak úgy nőttek maguktól én meg meghagytam, nem kell azt permetezni, meg semmit se csinálni vele. A mezön se permetezi őket senki. Imádom az illatát amukor virágzik, a bodzaszörp meg fincsi.
7/11 anonim válasza:
6
Felénk mindenhol csupa levéltetű, szinte minden évben. (A mezőkön is.)
10/11 anonim válasza:
Nem tudom, miért van lepontozva a bodza, minden kritériumnak megfelel amit a kérdező ír. A virága pedig csodás illatú. Nálam is kinőtt egy magától, meghagytam, csak átültettem két év múlva jobb helyre, úgy nő, mint a gomba. Permetezi a fene tetű ellen, majd elmennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!