Mit gondoltok, tartsak még a lehetséges fagyoktól, vagy lassacskán belevághatok a gyümölcsfák metszésébe?
Figyelt kérdés
Ti már elkezdtétek?2024. febr. 25. 19:35
1/8 anonim válasza:
Akinek sok fája van az már az ősszel elkezdte . Több hektáros gyümölcsösök.
3/8 mindentudó99 válasza:
Én már metszem a csonthékasokat is. Minusz 10 nek kellene lenni plusz 13 van . Hova várjak?
4/8 anonim válasza:
A párom is elkezdte már.
Lesznek fagyok, nyilván megint elviszi egy csomó fánk termését megint, de ettől még a metszést meg kell csinálni. Az ilyen fagyok általában már virágzáskor szoktak kárt okozni, addig nem lehet várni a metszéssel.
5/8 anonim válasza:
Jövő hétig nem mond fagyot úgyhogy lehet már.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor hétvégén nekiállok :)
2024. febr. 26. 08:33
7/8 anonim válasza:
Én a csonthéjasokat még nem kezdtem el, de legkésőbb jövő héten nekifogok azoknak is. Abból nem sok van, csak 35 körül, szóval végzek virágzásig.
8/8 anonim válasza:
Régesrég befejeztük. -5 fokig semmi baja nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!