Mikor és mennyi ideig virágzik a májusfa?
Hát, ha egyáltalán gyökeret ver... :)), akkor virágzik, amikor az orrodat fújod, ill a tüneteid vannak.
Vicc vagy valami elírás vagy csak nekem ismeretlen a májusfa, mint élő fa? Nem a nyírfára gondolsz?
Nem vicc, itt a faluban így hívják. Anyósomék szomszédja előtt van, és amikor kinn voltunk a gyerekekkel, örökké prüszköltem, csavarta az orrom. Sajnos nem emlékszem vissza, hogy mennyi ideig tartott, azért kérdeztem. Mondták, hogy majd adnak nekünk, mert előttünk nincs semmi, és szeretnénk ültetni valamit, de még akkor megköszöntem , de mondtam, hogy inkább nem fogadjuk el, mert nem akarok már tavasztól allergiás gyógyszereket szedni.
Erre most apósom hozott hármat, mert elfelejtette... A szomszéd meg lenyúlta...
A google-ben is kiadja, úgy, hogy májusfa növény, de a virágzásáról, vagy az allergizáló hatásáról nem találok adatokat, ezért kérdeztem. nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!