Kezdőoldal » Otthon » Kert » Trombita virágot mikor kell...

Trombita virágot mikor kell elrakni teleltetni és hogyan?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az angyaltrombitára gondoltál,akkor a fagyok előtt kiszeded a helyéről,alaposan visszavágod,fagymentes sötét helyen papírba becsomagolva elteheted. Tavasszal aztán elülteted a fagyok elmúltával.
2010. okt. 22. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi éppen ma cipeltük be. Amelyik dézsás, azt mindig úgy hagyom, csak erősen visszavágom (már úgyis megcsípte a fagy a gyengébb hajtásait), amelyik szabdföldben volt, azt pedig kis földlabdával kiássuk és dézsába ültetjük, szintén alaposan visszavágom. Tavaszig világos, hűvös helyen telelnek, úgy kéthetente kicsit megöntözöm őket, ha hajtást hoznak, azt lecsípem.
2010. okt. 23. 10:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt hittem, minden növény visszavágásával érdemes megvárni a koratavaszt. A daturát most, teleltetés előtt kell megvágni?

Magy cserépbe ültettem át a kertből, és déli fekvésű franciaablakhoz tettem, most hozta első két bimbóját a kis bolond. Vajon tud-e eléldegélni és virágba borulni egy ilyen kedvező helyen? Télen a helyiségben 5-10 fok között lesz a hőmérséklet.

2010. okt. 23. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!