Hogyan lehet megszabadulni a maradék növényvédő vegyszerektől, amiknek már lejárt a határideje vagy már nem fognak felhasználásra kerülni?
Anyósom után maradt rám egy csomó ilyen flakonos és papírtasakos termék, amúgy én nem használok ilyet a kertemben.
Természetesen nem szeretném közben károsítani a környezetet.
Hulladéklerakóban kéne leadni ahol foglalkoznak veszélyes hulladék átvétellel is. Esélyes, hogy fizetned is kell érte.
Persze kérdés hol találsz ilyet. Én Kicsit vidékebbre vagyok, de a közelben semmi ilyet nem tudok, nekem is állnak egy kupacban a régi festékek. Még nem tudom mihez kezdek velük.
Igen, én is ezt akartam írni, hogy ami még bontatlan, azt ajándékozd el. Ha van pl. Facebookod, tedd fel, hogy ingyen elvihető.
Nálunk a hulladékudvarban ingyen leadható minden növényvédőszer, ill. csomagolásuk, most megnéztem a mennyiséget, évente 10 kg. Mivel nyáron a MOL rátette a kezét a hulladékbizniszre, ezért lehetséges, hogy országosan egyforma lett a szabályozás.
Az a biztos, ha a nálatok működő szemétszállító cég honlapján rákeresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!