Kelbimbót termesztett már valaki?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy a bimbók szétnyílnak? Napfényt kap, folyamatosan van öntözve, de azt veszem észre hogy nem fejlődik, csak rojtolózik.2023. okt. 1. 21:15
2/8 A kérdező kommentje:
Május eleje, közepe.
2023. okt. 1. 21:43
3/8 anonim válasza:
Túl korán ültetted, június közepe-vége felé szokás
4/8 anonim válasza:
Időponttól független.
Káposztalepke, levéltetű, tripsz nincs rajta?
5/8 anonim válasza:
Nálam a tripszet még kibírta. Azt is hiába fújtam Mospilannal. Akkor lettek degeneráltak a kis fejecskék, amikor a repülő páncélos dinoszauruszok (poloskák) megjelentek.
6/8 anonim válasza:
Én éppen ezért nem is kínlódok már a káposztafélék termesztésével.
Egyedül csak korai karalábét termesztek, azt még lehet. De minden mást tönkretesznek a bogarak!..
7/8 A kérdező kommentje:
4. Lisztecskék voltak régebben de most már nem látok semmi rovart csak az elhalt petéket a levél másik oldalán.
2023. okt. 2. 13:56
8/8 anonim válasza:
Szerintem a hűvös idő majd javulást hoz. Nálunk volt pár hét száraz hőség, az is okoz ilyesmit.
Majd a hernyóra figyelni kell, az a fagyokig előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!