Szeretnék rózsát lefagyasztani vízbe. Hogyan kell?
Már próbáltam úgy hogy először betettem fagyasztóba a rózsát egy napig utána vízbe és ismét fagyasztottam. de nem lett átlátszó a jég :/
Van valami ötletetek hogy hogyan lehetne átlátszó a jég ? és hogy szép is legyen a rózsa?
Fogszegy nagy fazék vizet. Vagy amennyi kell. Legjobb a szűrt víz. Felteszed forrni, utána hagyod teljesen kihűlni. Ismét felforralod és ismét hagyod kihülni. Ekkorra kimegy belőle az oldott oxigén és kicsapódnak az ásványok. Anélkül, hogy felkevernéd, durvábban mozgatnád átöntöd amibe fagyasztani szeretnéd. És fagyasztod.
Én magam nem próbáltam, csak az eredményt láttam.
Állítólag így készült.
Igen, az oxigén és az ásványok miatt nem lesz átlátszó, ha lefagyasztod... sztem a rózsát előtte felesleges fagyasztani... Rózsa a kis jégtartóba..vagy akár csak egy rózsaszirom...rá a forralt-hűtött víz, és mehet a fagyóba...
Elvileg így átlátszó kell, h legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!