Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit tudok tenni szomszéd...

Mit tudok tenni szomszéd kakas ügyben?

Figyelt kérdés
1 éve költöztünk családi házba, hogy nyugalomban lehessünk. Nyár elején a 20 éve itt lakó szomszéd tyukokat és kakast vett. 3 gyermekünk van, a kicsi 5-8x kel éjjel még, baromi fáradt vagyok és a kakas 5-kor kelt.... nem bírom már... ha nem én kelek fel rá a kicsit kelti. Meleg van, ki kell nyitnunk az ablakot. A 6 évesem is felkel rá ő pedig felkelt engem. Minden reggel vkit felkelt a végeredmény ugyanaz....mit tudok tenni? Azt igérte levágja....ez volt júniusban. 22. Kerületben lakunk
2023. aug. 22. 08:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Megnézed az önkormányzat rendelettárát, lehet-e baromfit tartani. Ha nem, bejelentheted. Ha igen, így jártál.
2023. aug. 22. 08:22
 2/19 anonim ***** válasza:
30%

Kérdezd Zámbó Jimmy-t.

Ja inkább ne.

2023. aug. 22. 08:33
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

Költözzél tanyára vagy kezeltesd a gyerekeidet klinikai szakpszichiáterrel, mert ha minden apró természetes nesz miatt nem tudnak nyugodtan aludni ott komoly mentális zavarok lappanghatnak.

Egy normális, éppértelmű embernek egy idő után kialakul az agyában az autoimmun reakció és természetesnek tekinti a kakas kukorékolását akárcsak a kutyák ugatását vagy az esőnek a zaját.

2023. aug. 22. 08:34
 4/19 anonim ***** válasza:
90%

Ez bármelyik faluban megengedett,még a városok külső részein is .

A kakas élete már csak ilyen.

2023. aug. 22. 08:39
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
A madarakkal nincs bajod???
2023. aug. 22. 08:46
 6/19 A kérdező kommentje:
Se mi nem faluban lakunk hanem városban. Uristen sajnalom h itt abnormalis emberek vannak....egy kisbabanal normális ha felébred még szopizik. Es az ablakunk alatt van a kakas. Ha kakast akarnék akkor falura vagy tanyara mentem volna nem bp-en veszünk egy 200 millios házat
2023. aug. 22. 09:23
 7/19 A kérdező kommentje:
És nem 1x kukorekol hanem hajnal 5-től kezdve állandoan. Erdekes h kutyat nem hallok ugatni pedig az is van bőven az utcában
2023. aug. 22. 09:24
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
A hat éves nyilván nem szopni kel fel... Sziréna, repülő, madár... Ezekre sem kel, a kakast is megszokja majd.
2023. aug. 22. 09:53
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

"Ha kakast akarnék akkor falura vagy tanyara mentem volna nem bp-en veszünk egy 200 millios házat"

Ez nem kívánságműsor, ha ennyi zajhoz nem képes hozzászokni a pillangólelkű, életképtelen gyereked akkor költözz vissza a betondzsungelbe, nehogy már az ott élőknek kelljen hozzád igazodniuk!

2023. aug. 22. 11:33
 10/19 anonim ***** válasza:
20%
Jézusom, micsoda válaszok... bezzeg ha a kedves kommentelők közelébe "költözne" egy kakas, és minden reggel ébresztené őket 30 db hangos kukurikúúúúúúval, akkor csak vidáman mosolyognának, hogy hát egy kakas ilyen... na persze. Kérdező, szerintem sajnos nem tudsz mit tenni, kakast tartani nem tilos, én a szomszéddal próbálnám ezt megbeszélni, hátha hajlandó valamilyen megoldásra.
2023. aug. 22. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!