Milyen benzines fűnyírót ajánlanátok?
Kb 600nm-es teljen kellene rendszeresen füvet vágni.
Szeretném olcsóbban megúszni, de azt sem szeretném h hamar elromoljon vagy rossz legyen.
Kinek melyk típus vált be?
Nyugodtan linkelhetitek is
Husqvarna, Honda, Toro, emelkedő árazási sorrendben. Én ezeket a márkákat tudom ajánlani.
Motorban Honda > Kohler > Briggs & Stratton. A sajátmárkásakat érdemes kerülni, csak ha tényleg nincs több pénz.
Saját tapasztalatból Husqvarna-t én amúgy se ajánlottam volna! Briggs & Stratton -motoros, abban nincs hiba, viszont a gép többi részén alkalmazott olcsó és primitív megoldások kikészítenek!
Fontos infókat amúgy kihagytál: mégis mennyi lenne rá a keret? Benzines vagy elektromos kell?
A benzinnel vagy árammal például úgy is lehet spórolni, ha minél nagyobb a gép vágószélessége, és így hamarabb le tudod nyírni, viszont a nagyobb gép értelemszerűen drágább is!
Márkákból talán: Bosch, Makita, Honda, AL-KO, Einhell, DeWalt, vagy Riwall Pro. Na meg a Milwaukee és a Ryobi is, de ez a 2 márka eléggé horror áras! Illetve általánosságban a Parkside is jó szokott lenni, igaz hogy a Lidl saját márkája, és olcsó is, de a minőséggel nem spórol!
A Briggs & Stratton -motor amúgy tényleg nagyon jó: pöccre indul, megbízható, bírja az igénybevételt, és keveset fogyaszt. Az egyetlen bibi, hogy nincs rajta leeresztő nyílás, olajcseréhez fejre kell fordítani a gépet, vagy legalábbis oldalra dönteni, hogy a betöltőnyíláson kifollyon a fáradt olaj!
Köszönöm szépen a válaszokat
Szeretném 100e alatt megúszni.
Viszont nyilván ha ott a minőség is erősen gyenge, akkor kicsit fölé is mennék.
Benzinesben gondolkodtam elsősorban. Bár sosem próbáltam de gondolom az akksis sokkal gyengéb lehet...?
Fontos még h oldal kidobása is legyen, illetve külön legyen benzin és olaj tartálya. Nincs kedven kevergetni...
Felpörgetném a topikot. Mivel nincs értelme heteket tölteni a kérdezz-felelekre, ezért itt a prohardveresek által összeállított lista a magyar piacon kapható benzines fűnyírókról:
Szűrj rá az igényekre és jobb képet fogsz kapni. Az árakra ne fektess nagy hangsúlyt a táblázatban, mert szezon előttiek és hiányosak is. Most egy kicsit drágább minden.
Használati útmutató a szűrés funkcióhoz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!