Hogyan téliesititsem a csepegtetőrendszert?
Figyelt kérdés
Ti hogyan? Viz miatt. Van saját kompresszor, vagy bevalt módszer?2023. aug. 10. 16:14
1/8 anonim válasza:
Föld alatt van, vagy mi? Nekem föld felett van, szétszedem, és kiöntöm a vizet belőle.
2/8 anonim válasza:
levegővel ki kell fujatni a vizet
3/8 A kérdező kommentje:
Föld felett van, es te mivel fujod ki van saját kompresszor hozzá?
2023. aug. 10. 18:30
4/8 anonim válasza:
Föld alatt van és kompresszorral
5/8 A kérdező kommentje:
milyen kompresszorod van? 30-50Ft az ára amit láttam. Igy is drága volt a csepegtetőrendszerem..
2023. aug. 10. 22:40
6/8 anonim válasza:
Föld felett minek kifújatni? Szétszeded, mindegyik résznek megemeled az egyik végét, a másik végén meg kifolyik. Ha szalag, akkor meg télre feltekered.
Én vagy 15 éve csepegtetek, még soha nem jutott eszembe kifújatni. Minek?
7/8 A kérdező kommentje:
Az egészet szétszedni ujbol.. hát nem tudom..
2023. aug. 11. 14:40
8/8 anonim válasza:
Mekkora rendszered van, hogy nem tudod szétkapni 10 perc alatt az egészet? Hogy csinálsz talajművelést, ha mindent beborítanak a csepegtetők?
Én télre mindent tető alá viszek, csak a gerincek maradnak kint. (Régebben azokat is bevittem.)
Minden évben másként van összeállítva a rendszerem, szóval úgyis szét kellene szedni, és máshogy összerakni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!