Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi lehet, merthogy nem cukkini...

Mi lehet, merthogy nem cukkini, amiként kaptam, abban biztos vagyok? i.imgur.com/geyxs9G.png

Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 12:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Saját szedésű magból ültette az, akitől kaptad. Tavaly egymás mellett volt nála minden tök, és átporzódott. Tehát valami hibrid, ami semmire se jó.

A tök formájából arra lehetne gondolni, hogy az egyik szülője patisszon volt, de a hosszú futása sütőtököt vagy dísztököt valószínűsít, azok meg szerintem nem porzódnak a cukkinivel. (Legalábbis, én úgy tapasztaltam, hogy a cukkini a patisszonnal meg főzőtökkel porzódik át, a sütőtök pedig a dísztökkel meg takarmánytökkel.)

2023. aug. 8. 05:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Cukkini kevésbé fut mint a tök ez biztos hogy tök.
2023. aug. 8. 08:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Az illető azt állítja, boltban vette, cukkininek mondták. De hol a zacskó, hogy megnézhetném. Nagy magbegyűjtő, állandóan magot kéreget. Hát nem tudom. Valaki szerint évekkel ezelőtt árusítottak különleges cukkinimagokat, sajnálja, hogy nem szedett magot, mert igen finomak voltak. Azt nem állította határozottan, hogy ez azok egyike. Kivárok. :)
2023. aug. 8. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!