Van egy kertem ami sok virág van es mire megöntözöm kannával lemegy 45 50 perc kb vagy 1 óra szerintetek ha vennék nagy nyomású mosót avval rövidebb idő alatt öntözném meg a virágjaim?
Te csak végletekben tudsz gondolkozni?
Kanna vagy nagynyomású mosó!
Slagról még nem hallottál?
A mosóval csak 1x kellene "locsolnod" és nem lenne többé gondod a növényeidre!... bár egy szavadat nem hiszem el, ennyire hülye ember még itt sincs!
Slagot vegyél te ...!
A nagynyomású mosó arra való hogy leborotváld még a talajt is nem csak a növényeket.
Még a slaggal is óvatosan kell locsolni, mert a túl erős vízsugár kimossa a gyökereket, eldönti a virágokat.
Vegyél slagot és hozzá lerakható locsolófejet. Akkor kiteszed egy helyre, ott hagyod egy ideig, hogy locsoljon, majd átteszed máshová és megismétled.
A magasnyomású mosó nagyon kevés vizet használ!..
Ha 6-7méter távolságról nyomatnád rájuk akkor nem lenne bajuk, de megöntözve se lennének.. Csak kicsit vizes lenne a levelük.
Vegyél slagot és a végére pedig egy ilyen kézi szóró fejet [link]
Van rajta olyan funkció is amikor úgy jön belőle a víz mint a fürdőben a zuhanyrózsából, azzal nagyon jól lehet öntözni!
Igen, én is ezt akartam mondani, hogy ha sorokban vannak a virágok, akkor a csepegtető öntözés a legjobb. Kevés vizet használ, és a víz úgy és oda jut, ahogyan és ahová kell, nem pedig a növényeket meg a talajt károsítja, mint a kannás meg a slagos öntözésnél. A nagynyomású mosóról nem is beszélve...
Pár naponta rányitod egy órára, közben meg bent hűsölsz, vagy gyomlálsz. A sorközök szárazak maradnak, ott eleve csak esős időben kel a gyom.
Kanna és magasnyomású között vacilál a kérdező.
Szerintem nagyon távol vagyunk az automata öntözőrendszertől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!