Milyen damilfejet + damilt ajánlotok fűkaszához (ne túl drágán)?
Flinke kasza.
Szóval van valami gagyi fej rajta, de nagyon idegesítő. Van amikor túl érzékeny és magától adagol (mert hozzáér a földhöz ahogy vágom), persze olyan is van hogy nem adagol... nagyon ritkán működik jól. De már a szórásvédőről a pengét leverte, amit meg se találtam. (Erre valami maszek megoldás? - hogy ne keljen új szórásvédő rá)
Ami olcsó, neve nincs, az gagyi lesz.
Talán valami kertészeti szakboltba tudnak ajánlani jobbat, de igazából egyik se lesz olyan, mint egy nagymárkás gyártó feje.
Nekem ilyen van:
U-alakú a vezetőszem, tehát könnyű összerakni. Fém a koppintója, ami elforog, tehát nem kopik el. A rugója pont jó, nem kell erősen földhöz verni. Viszont szét kell szedni feltöltésnél, anélkül feltölteni egy kínlódás lenne.
3 m-t teszek rá egyszerre, ebből:
A nagyon drága profi damilokon kívül ezt találtam legjobbnak. (A cégnél 3-as Oleo-Mac damil volt (piacos minőség), előtte meg valami olcsóbb Stihl, de az se volt ilyen jó.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!