Egy szálláson vagyok, és a teraszon műfű van ahol grilleztünk és felborult a grill a szén a műfűre borult ami kiégett/elolvadt. Mit csináljak hogy ne vegye észre?
Figyelt kérdés
Kb egy lábnyom i terület égett ki. Arra gondoltam hogy veszek pillanatragasztót és ahol nem látszik kitépem a műfüvet és ott ahol kiégett a ragasztóba belenyomkodom. Vagy mi lenne a megoldás erre?2023. júl. 8. 02:41
11/17 anonim válasza:
#10 Ne hazudj, minek?
Egyszerűen mond el, hogy kiégettétek. Pont. Nem kell magyarázni, csak szólsz, hogy ez a helyzet és rendbe akarod hozni.
Nem kell részletezni az okát még mi történt. Ha egyből azzal folytatod hogy van rá megoldásod és nem hebegsz-habogsz, nem akarsz mentegetőzni, a hibát hárítani, akkor el tudod érni, hogy ne firtassa mi történt. Ha nagyon erősködik, mond, hogy mindegy mi volt, a hiba a lényeg és hogy kijavítjátok.
A vízipipa sem kevésbé ciki mint a grill.
12/17 anonim válasza:
Moslék egy alak vagy te kérdező :D
13/17 anonim válasza:
#12 beszélj baromságot!
Csak fiatal.
Nem leszólni kell, mert ő legalább rendbe akarja hozni, nem elsunnyogni.
14/17 anonim válasza:
Hívd fel a szállásadót és mond el mi történt.
15/17 anonim válasza:
A kora nem lehet mentség arra, hogy moslék alak!
"ő legalább rendbe akarja hozni, nem elsunnyogni."
Mert nem tud mit tenni. Ha el tudná sunnyogni, akkor leszarná.
16/17 A kérdező kommentje:
Na elmondtam neki, nem is kérdezte mi történt de eltekintett tőle jófej volt :D
2023. júl. 9. 23:00
17/17 anonim válasza:
#16 Jó hír. Látod, nem kell terelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!