Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kukorica kiegyenesedik?

Kukorica kiegyenesedik?

Figyelt kérdés
Most a nagy szélben eldőltek a kukoricák a konyhakertben, de még nem vészes. Kifog egyenesedni vagy ferdén fog nőni?

#kukorica #vihar kukorica #kukorica vihar után #szél kukorica #kiegyenesedik a kukorica
2023. jún. 24. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Már lehet nem fog kiegyenesedni.
2023. jún. 24. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem,mert a gyökérzeténél hajoltak el.
2023. jún. 24. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Fenykep kell. Ha a gyokerben van kraft akkor felfele fog noni
2023. jún. 24. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem fog kiegyenesedni teljesen. A szár felső, fiatalabb része függőlegesbe megy át, de az idősebb része marad abban az állásban, ahogy jelenleg van. Tehát egy J betűt fog formázni. (Nálam is sokszor előfordult már.) Mikor még kicsik a növények, akkor felállítod, és kapával földet húzol mellé, aztán új gyökereket nevelve megtartja magát. De most már ehhez valószínűleg túl nagyok.

Ha csak kevésről van szó, és van anyagod, akkor kikarózhatod, hogy el tudj járni közte. Nekem volt betonvasam, és ha csak pár darab állt nagyon rosszul, azokat felhúzattam.

2023. jún. 24. 16:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Kiegyenesedett teljesen magától.
2023. júl. 1. 07:50
 6/7 anonim ***** válasza:
A tövénél is függőleges lett? Én még 50 év alatt nem láttam ilyent.
2023. júl. 2. 05:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen teljesen visszállt magától.
2023. júl. 6. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!