Elromlott benzines kertigépet (fűnyíró, kasza) hol lehet leadni (kidobni)?
Július 1-étől lesz a változás, én is adtam még le cuccokat a múlt héten. Azt mondták az átvevőhelyen, hogy ők valószínűleg maradni fognak ezután is, csak a MOL lesz az, ami lefölözi a hasznot, és átpasszolja kedvenc kormánypártunknak.
Lesz, amit átvesznek ezután is, csak nem mindent. Hallottam már dolgokat, hogy mik változnak, de nem megbízható illetőktől, úgyhogy nem akarok hülyeséget terjeszteni. Pár hét múlva úgyis megtudjuk...
Ha gondolod, hulladékudvarban átveszik, az mostanában már mindenfelé van. De jól írják, ha kirakod a kapu elé egy papírral, hogy "vidd el", akkor elviszi valaki, ebben biztos lehetsz.
Vagy felraksz hirdetést a Jófogásra meg Marketplace-re, hogy 1000 Ft-ért elvihető, akkor is elviszik. Mire felrakod a hirdetést, és előtolod, már csengetnek is, hogy jöttek érte...
Köszi még egyszer mindenkinek!
Nem akarok pénzt kapni értük, csak meg akarok szabadulni tőlük. Lehetőleg úgy, hogy ne kelljen még nekem fizetnem ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!