Kezdőoldal » Otthon » Kert » Merevfalú medencét tehető...

Merevfalú medencét tehető direktben a betonra?

Figyelt kérdés

Idén betonoztattunk ki alatta. Sajnos felállítás és feltöltés után jutott eszembe, hogy lehet, kellett volna alá tenni valami fóliát, linóleumot..

Lehet-e bajunk belőle?

2023. jún. 9. 23:35
 1/4 A kérdező kommentje:

Elírtam a kérdést.

*medence

2023. jún. 9. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Veszélyes nektek. Csak egy kicsit erősebben csúszik meg valaki vagy erővel rúgja meg játék közben az alját és eltörik a lábujja, betöri a fejét, stb. Ráadásul sokkal sérülékenyebb így az alja.

Ezért szokták homokágyra tenni és ott is van alatta vékony fólia.

De próbáld ki és ha jónak látod így akkor amíg nem kell vizet cserélni benne addig hagyd!

Mekkora medence és mennyire van már feltöltve?

2023. jún. 9. 23:42
 3/4 A kérdező kommentje:

3.05 méteres és már tele van :(

Tavaly homok volt alatta, meg az a kék ponyva, ami járt vele (szezon végére szétszakadt).

De besüppedt egyszer egy nagy esőtől, ezért inkább kibetonoztuk alatta. Kapkodtunk a felállítással és nem gondolkoztunk időben a dolgokon.

Arra gondoltam én is,hogy könnyebben kilyukadhat a súrlódástól. Hát reménykedem, hogy idén kibírja. Majd vigyázunk.

2023. jún. 10. 00:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem olyan nagy medence, ha nem találod elég biztonságosnak akkor locsoljátok el belőle a vizet majd amikor száraz lesz az idő és töltsétek fel újra! Akkor nem megy kárba a víz mert locsolni amúgy is kell és pár nap alatt elfogy ha szárazság van.

Korábban nem homok volt a mienk alatt hanem vettem tekercsben padló szigeteléséhez fóliát. Kb. 1 cm vastag elég volt, csíkokban tettük le és arra ment rá a medence. A homok kényelmesebb, de az is elég jó volt.

Először ilyen 2mm-est vettem, de az nem volt jó, szétszakadt és kemény volt.

[link]

Aztán vettünk vastagabbat. talán nektek is jó valami hasonló alá a betonra.

[link]

2023. jún. 10. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!