Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan véditek meg a teraszon...

Hogyan véditek meg a teraszon a párnákat, bútorokat a kint macskátoktól?

Figyelt kérdés

Nekünk egy macsekunk van, de ő egyedül leamortizálja a székeken a párnákat. Lábnyomosak, szőrösek, porosak.

Hogyan lehetne ezt kivédeni? Ha vendég jön, mindig égek, hogy nem tudom leültetni...

A szomszédban rengeteg macska van, abba bele se merek gondolni, hogy esetleg ők is átjárnak.

2023. máj. 15. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Ne hagyd a székeken a párnákat.
2023. máj. 15. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy veszel az ülőgarnitúrára védőtakarót, vagy ha nem használod, elteszed a párnákat. Én ez utóbit csinálom. Vettem egy nagy tárolódobozt és abban vannak.
2023. máj. 15. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:

A lenti linken látható tároló dobozhoz hasonló tárolóba teszem el mindig a párnákat.

[link]

2023. máj. 15. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
A macskát lecseréled egy kutyára.
2023. máj. 15. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
#4 Ez nem rossz megoldás! Szétrágja az összes párnát és utána már nem lesz gond velük.. :D
2023. máj. 15. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg kell akadályozni, hogy a macska a nem kívánt helyre behatoljon, pl. védőháló, védőrács alkalmazása a tér kettéosztására.
2023. máj. 15. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!