Átlagosan mennyi a talajcsere (5, maximum 10 cm vastagságban) munkadíja?
Figyelt kérdés
Maximum 200 m2 lehet a terület, aminek a felső talajrétegétől szabadulni szeretnék, azaz felszedetni, és elszállíttatni. Utána vagy hozatok újat vagy még nem, attól függ, marad-e a fenti földmunka után keret rá.
Az új föld ára tudom, hogy minőségtől függ, és árlisták is vannak a neten, de a gépi munka és a szállítás díja kész államtitok. Tudnátok adni valami támpontot?
2023. máj. 13. 13:46
1/2 anonim válasza:
Nem államtitok, de ki a fene tudja, hogy mennyibe fog kerülni. Hova kell vinni a földet, ami egy-három kocsival lesz. Ki kell hívni az enbert és ki fogja neked számolni. A talajréteg leszedése sem mindig egyszerű. Ennek óradíja van függően a géptől és a helytől. Szerintem 200 ezer környékén lesz legalább a teljes összeg.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tudom, hogy több tényezőtől függően nagy különbségek lehetnek az árban, de fogalmam sem volt, hogy párszázezerben megáll-e, vagy eleve több mint fél millióban gondolkodjam.
Hogy hová kell vinni a földet? Bakker. Nekem aztán mindegy, el innen. Azt hittem, van valami erre szolgáló helyük, ahol lerakják...
2023. máj. 13. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!