Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kerti fényfüzér?

Kerti fényfüzér?

Figyelt kérdés

A lenti linken található fényfüzérhez hasonlót keresek annyi különbséggel, hogy szinesnek kellene lennie, 12V-osnak és sorolhatónak. A matt változatra lenne szükségem. Napelemes nem jó, mert azt tapasztalatból tudom, hogy nem bírja sokáig, 220V-ot meg nem szeretnék kültéren lógatni.

Sajnos nem sikerült ilyet találnom pedig nyilván létezik, csak béna vagyok a keresésben. Köszönöm ha segít valaki.

[link]

2023. máj. 12. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Vegyél üvegfestéket és színezd be a gömböket!

Egyszerűen mint egy filctollal tudsz vele dolgozni de egyszerűbb ha kinyomod a festéket és ecsettel viszed fel a felületre majd csak hagyni kell megszáradni. Vékony színes réteggel vonják be a gömbök felületét amit utána színesnek látsz majd amikor világít. Csak legyen egyenletes a munka vagy szabályosan csíkos!

[link]

A napsütés világosítja a színét és szinte ráégeti a felületre idővel, de az elején még le lehet húzni, mint egy fóliát. ha megszárad és nem tetszik akkor le tudod szedni.

2023. máj. 13. 02:01
 2/2 anonim válasza:
Az IKEA-ban lehet ilyet kapni, SOMMARLÅNKE néven fut. Szerintem ez hasonló ahhoz, amit keresel
2023. máj. 13. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!