Riwall vagy Fieldmann?
Figyelt kérdés
Elég nagy területen volna szükségem a fűnyíróra, ahol azért szépen megszokott nőni a fű. Olyan gép kellene, ami jó kb 2000m2 területre, ahol akár bokáig érő fű is nőhet. Két gépet néztem ki, hasonló árkategóriában.
Fieldmann
Fzr 5114-170BV
Fzr 5611-B
Riwall
Pro RPM 5355
Tapasztalatok érdekelnek, kinek melyik vált be. Esetleg a szervizelés, vagy élettartam kérdése.
2023. máj. 12. 08:19
1/1 gyula1971 válasza:
Nekem fűkasza van Riwall, garanciális,kicserélték újra, másfél évesen a Kínai karburátor nem bírta!
De korrekt volt a szervíz,adott újat.
Ugye a Kínai kasza,permetező egy szezont megy,a következő év tavaszán 50-szer kell rángatni,hogy elinduljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!