Fükasza olcsók közül melyik a legjobb?
Nincs hulladék fűkasza, csak a kezelője nem szokott hozzá érteni..nem megfelelő keverék, alacsony fordulat, kelleténél vékonyabb damil, és a fű közt megbúvó betonvas igazítja a fűkaszát..
A gyártók nem betonvasra, kerítésdrótra készítik a kaszákat.
A felsoroltakból akár a legolcsóbbat is megveheted, csak tartsd be a kezelési utasítást.
Szart nem gyárt senki.
Nagyjából egyformák. Szerencse kérdése, melyikbe milyen alkatrészt találtak aznap, mikor összerakták.
A Flinke nevűnek van az a változata, aminek a két szarva nem egyforma, hanem a bal oldali hosszabb. Az valamivel jobb, de drágább is.
"A felsoroltakból akár a legolcsóbbat is megveheted, csak tartsd be a kezelési utasítást.
Szart nem gyárt senki."
Nézd, ha neked ezért a kommentért nem fizet senki, akkor nem értem miért véded ennyire a kínai ipari hulladék gyártókat.
Azt tegyük hozzá, hogy nem azért kerül egy minőségi szerszámgép 10x annyiba mint egy kínai, mert a gonosz kapitalista multi kiakarja zsigerelni a kisembert. Hanem azért, mert 10x annyi időt fog kibírni hibátlanul.
Van 1-2 OEM gyártó Kínában akik legyártják a silány motort, és konkrétan ugyan az kerül az összes színű és márkájú --> szarba. Ebből kifolyólag teljesen mindegy melyiket veszi meg, mert a fröccsentett műanyag alatt ugyan az van.
Persze tele az internet legendákkal, hogy egyes fotel szakértők hetente 2 hektárt vágnak kínai fűkaszákkal évek óta, és még mindig pöcc-röff Doxa óra megbízhatóság blablabla.
Mindentudó99
Azért van a kinai gépek között is erős, nekem van egy ilyen gépem [link] , erejével nem volt nagy bajom, de szétesnek, törnek a dolgok rajta, meg lezsibbad a kezem töle. Most vettem egy stihl fs 361-et, ég és föld az anyagminöség, de erejével nem vagyok megelégedve, sűrű füvet nem szereti azzal a tempoval ahogy vágok, bánom hogy nem a fs 461-et vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!