Kezdőoldal » Otthon » Kert » Fükasza olcsók közül melyik a...

Fükasza olcsók közül melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 10:21
 1/9 A kérdező kommentje:
Strauss, Flinke, Tosfl, Mustang, kiyoshi.
2023. máj. 7. 10:24
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Az majd mind 1 hulladék,teljesen mindegy melyiket választod.
2023. máj. 7. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
11%

Nincs hulladék fűkasza, csak a kezelője nem szokott hozzá érteni..nem megfelelő keverék, alacsony fordulat, kelleténél vékonyabb damil, és a fű közt megbúvó betonvas igazítja a fűkaszát..

A gyártók nem betonvasra, kerítésdrótra készítik a kaszákat.

A felsoroltakból akár a legolcsóbbat is megveheted, csak tartsd be a kezelési utasítást.

Szart nem gyárt senki.

2023. máj. 7. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyjából egyformák. Szerencse kérdése, melyikbe milyen alkatrészt találtak aznap, mikor összerakták.

A Flinke nevűnek van az a változata, aminek a két szarva nem egyforma, hanem a bal oldali hosszabb. Az valamivel jobb, de drágább is.

2023. máj. 7. 11:38
 5/9 mindentudó99 ***** válasza:
#3 Ha igaz lenne amit írsz senki nem venne markás gépet.
2023. máj. 7. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:

"A felsoroltakból akár a legolcsóbbat is megveheted, csak tartsd be a kezelési utasítást.

Szart nem gyárt senki."

Nézd, ha neked ezért a kommentért nem fizet senki, akkor nem értem miért véded ennyire a kínai ipari hulladék gyártókat.

Azt tegyük hozzá, hogy nem azért kerül egy minőségi szerszámgép 10x annyiba mint egy kínai, mert a gonosz kapitalista multi kiakarja zsigerelni a kisembert. Hanem azért, mert 10x annyi időt fog kibírni hibátlanul.

Van 1-2 OEM gyártó Kínában akik legyártják a silány motort, és konkrétan ugyan az kerül az összes színű és márkájú --> szarba. Ebből kifolyólag teljesen mindegy melyiket veszi meg, mert a fröccsentett műanyag alatt ugyan az van.

Persze tele az internet legendákkal, hogy egyes fotel szakértők hetente 2 hektárt vágnak kínai fűkaszákkal évek óta, és még mindig pöcc-röff Doxa óra megbízhatóság blablabla.

2023. máj. 7. 11:56
 7/9 mindentudó99 ***** válasza:
#6 Egy ilyen csodával vágtak a szomszédnak le egy udvart bérbe tegnap. Fél napig vágtak 3-400 m2 -ert. 20 szor lefulladt legalább. Rossz volt hallgatni
2023. máj. 7. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindentudó99

Azért van a kinai gépek között is erős, nekem van egy ilyen gépem [link] , erejével nem volt nagy bajom, de szétesnek, törnek a dolgok rajta, meg lezsibbad a kezem töle. Most vettem egy stihl fs 361-et, ég és föld az anyagminöség, de erejével nem vagyok megelégedve, sűrű füvet nem szereti azzal a tempoval ahogy vágok, bánom hogy nem a fs 461-et vettem.

2023. máj. 7. 13:46
 9/9 mindentudó99 ***** válasza:
Hat igen de hiába erős ha széthullik. Fűrésszel jartam így nagyon régen. Annyira rezonákt hogy széthullott.
2023. máj. 7. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!