Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ringló szilvák is kukacosak...

Ringló szilvák is kukacosak általában?

Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Igen tud kukacos lenni.
2023. máj. 3. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ma már a kukac is kukacosodik, ha nem permetezed rendszeresen.
2023. máj. 3. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Általában csak a nem permetezett (vagy nem értelmes módon permetezett) szilvák kukacosak. A ringlók is, meg a nem ringlók is.

Én évente kb. 3x permetezem, és mondjuk egy fán az 50 kilóból csak fél kiló kukacos. De ez meg pár nappal korábban kezd érni, és lehullik, mire a többség érni kezdene, úgyhogy nem permetezek ennél többször.

(Az iskolában a tanító néni beszélget a gyerekekkel, és megkérdezi, hogy az apukájuk hogyan szokta szólítani az anyukájukat.

Pistike: - Úgy szokta szólítani, hogy galambom.

Krisztike: - Úgy szokta szólítani, hogy drágaságom.

Móricka: - Gyümölcsnév is lehet? - Lehet. - A én apukám azt szokta mondani az anyukámnak, hogy te ringló.)

2023. máj. 3. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Általában NEM!
2023. máj. 3. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:

én soha nem permetezek semmit, a ringló egyik fele kukacos. A másik felét eszem meg.

Kárpótlásul mindenféle mirabolánom van, már szép nagyok, nem kell permetezni, és nem kukacosak.

Egy kiló kukacmentes ringló pont olyan súlyú, mint egy kiló mirabolán fosóka szilva(akár sárga, akár piros)

2023. máj. 3. 21:49
 6/7 A kérdező kommentje:

nem mirabolánt írtam!

ringlószilvát írtam!

2023. máj. 4. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
3 féle ringló, kb. 7 féle nem ringló. Mindegyik kb. azonos mértékben kukacosodik. (Azaz, előfordulnak kukacosak, de nem sok.)
2023. máj. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!