Fűkaszához milyen márkájú olajat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Leírásban csak annyi szerepel, hogy full szintetikus. Melyik márkát érdemes venni?2023. ápr. 21. 06:53
1/10 anonim válasza:
Fűkasza márkájától függően mindenki másra esküszik, én a Castrol Racing Power-1 olajjal vagyok elégedett.
2/10 anonim válasza:
Ahol kaszákat árulnak,ott olajakat is.
5/10 anonim válasza:
Ha olcsó gép, akkor a legolcsóbbat. Az is tudja a legmagasabb minősítést (JASO FD), tehát magasan jobb a legmárkásabb félszintetikusoknál, amiket szintén sokan használnak.
Pl.:
6/10 anonim válasza:
A fűkasza jobban és tartósan melegszik mint mondjuk egy láncfűrész mert úgy muszáj neki tehát full szintetikus bármi jó.
8/10 anonim válasza:
7
Miért akarod szopatni a kérdezőt?
Az Arol 2T egy ásványi olaj, ami legfeljebb 40 évesnél idősebb gépekbe használható, de azokba is beletaknyosodik.
9/10 anonim válasza:
Nemakarom én,
Én azt hasznalom, nemtaknyosodij , bekeverem a benzint elhasznalom aznap, máskor keverek minden stim.
10/10 anonim válasza:
Ilyen ásványi olaj nem alkalmas nagyfordulatú gépekhez. Egy darabig megy vele, persze, mert olaj nélkül is megy (egy darabig), de nem lesz hosszú életű a gép. Ez nem is ken eléggé, meg kokszosodik, ami aztán darabokban lepattog a dugattyú tetejéről, és végigszántja a henger falát, máris nincs kompresszió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!