Éjszaka tudok valahogy füvet kaszálni motoros kaszával?
Figyelt kérdés
Nappal meleg lesz, meg elvisznek a szúnyogok.
Fejlámpára gondoltam.
2023. ápr. 4. 16:28
11/15 nemaRendőrség válasza:
Már nem azért de pont nappal nincsenek szúnyogok, mert a nap elégeti őket. Esti állatok
12/15 A kérdező kommentje:
De engem is eléget a nap, amint egy kicsit hűvösödik jönnek, de aztán az éjszaka kevesebb van mert fáznak vagy nem tudom.
2023. ápr. 5. 10:31
13/15 anonim válasza:
Szúnyogriasztó lesz a te megoldásod!
Erről eszembe jut hogy egyszer elmentem éjjeli horgászatra majd ott jöttem rá hogy a szúnyogriasztót meg otthon hagytam..
Mikor kezdett sötétedni, olyan szúnyogfelhő lett körülöttem hogy hunyorítanom kellett hogy nehogy a szemembe szálljanak..
Kínomban kipakoltam a szatyromból, csináltam rá két lyukat és a fejemre húztam de még így is csíptek.. 😅😅
kb még fél óráig bírtam így, végül összepakoltam és elhúztam haza a p*csáb@.. 😄
14/15 A kérdező kommentje:
Na igen utolsó, de a szúnyogriasztó se nagyon hat meg vagy izzadva a kaszáláskor.
Amúgy igen, lehet a lámpák odavonzanák a rovarokat... :-(
2023. ápr. 5. 11:53
15/15 anonim válasza:
Ha ennyi bajod van, akkor a panelban a helyed. Nem rosszból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!