Kezdőoldal » Otthon » Kert » Éjszaka tudok valahogy füvet...

Éjszaka tudok valahogy füvet kaszálni motoros kaszával?

Figyelt kérdés

Nappal meleg lesz, meg elvisznek a szúnyogok.

Fejlámpára gondoltam.

2023. ápr. 4. 16:28
1 2
 11/15 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Már nem azért de pont nappal nincsenek szúnyogok, mert a nap elégeti őket. Esti állatok
2023. ápr. 5. 07:30
 12/15 A kérdező kommentje:
De engem is eléget a nap, amint egy kicsit hűvösödik jönnek, de aztán az éjszaka kevesebb van mert fáznak vagy nem tudom.
2023. ápr. 5. 10:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Szúnyogriasztó lesz a te megoldásod!

Erről eszembe jut hogy egyszer elmentem éjjeli horgászatra majd ott jöttem rá hogy a szúnyogriasztót meg otthon hagytam..

Mikor kezdett sötétedni, olyan szúnyogfelhő lett körülöttem hogy hunyorítanom kellett hogy nehogy a szemembe szálljanak..

Kínomban kipakoltam a szatyromból, csináltam rá két lyukat és a fejemre húztam de még így is csíptek.. 😅😅

kb még fél óráig bírtam így, végül összepakoltam és elhúztam haza a p*csáb@.. 😄

2023. ápr. 5. 10:46
 14/15 A kérdező kommentje:

Na igen utolsó, de a szúnyogriasztó se nagyon hat meg vagy izzadva a kaszáláskor.

Amúgy igen, lehet a lámpák odavonzanák a rovarokat... :-(

2023. ápr. 5. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyi bajod van, akkor a panelban a helyed. Nem rosszból mondom.
2023. ápr. 6. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!