Fűszegélynyírót szeretnék vásárolni. Akkumlátorosat vagy elektromosat vegyek?
Családi házban lakunk, minden be van parkosítva, ehhez fel is készültünk kerti gépekkel. Van két fűnyírónk, fűkaszánk, sövényvágónk, de az árokmederben nem tudjuk mivel levágni a füvet, sajnos az elmúlt évben érthetetlen okból az útfelújítás során markolóval mélyítették.Ehhez szeretnék, és csakis ehhez, fűszegélynyírót venni. Nem tudom melyik lenne a megfelelőbb, az akkumlátoros vagy az elektromos. Hosszabbítóval tudunk áramot kivinni, tehát elektromosat is tudunk ott használni. Viszont a lehető legolcsóbban szeretném megúszni úgy,hogy persze megfelelőt vegyek.
Köszönöm ha javasoltok bármit!
A legelső, hogy próbáld ki mekkora a súlya, hogyan esik kézre, milyen könnyen tudod használni!
Ez a legfontosabb, minden más utána jön. Kaptunk ajándékba egy szuper jót, extra erős motorja van, minden ahogy kell, csak éppen olyan a súlya és olyan nehéz megtartani, hogy még a férjem sem tudja biztonságosan használni, nem hogy én. nem is használjuk, pont mert nekünk nem az utcán kell vele dolgoznunk, nem ez a munkánk, csak néha kellene szépen a kényesebb helyeken a fű szélét, ágyások peremét és hasonlókat nyírni vele.
Fogadd meg a tanácsokat amiket írtak az eszköz kiválasztásáról, de előbb mindenképpen próbáljátok ki egy üzletben legalább hasonló típusnál, hogy a valóságban is jól tudjátok-e majd használni, különben lesz egy szuper eszközötök feleslegesen a garázsban kihasználatlanul!
Én meg azt mondom,hogy nézz körül,felétek van-e eladó a Jófogáson,vagy a Marketplace-n. Azt akár ki is tudod próbálni...
Én a legkisebb,200 wattos kis sz@rokat nem javaslom,és ha árok,-mindenképp olyat,aminek állítható a szára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!