Ha a kutat letakarom és teszek rá virágot, gyepszőnyeget akkor azt látják?
Nálunk van egy hagyományos kút és egy kézi pumpás (nem tudom a pontos megnevezést, interneten keresgéltem). Egyik sem jó, egyiket sem tudjuk használni. Az önkormányzattól (falu) még nem kaptunk tájékoztatást, de valamikor érdeklődünk, mert semmiről sem szoktak tájékoztatni.
Bejelentem mind a kettőt, ha kell. Csak szemétségnek tartom, hogy nincs benn víz, nem működik, nem tudjuk használni és mégis fizethetünk majd utánuk.
Egyetértek az 5-ös válaszolóval, az egyenes út a legrövidebb. Nem éri meg kockáztatni, főleg hogy tényleg ennyire modern eszközökkel bőven tudják ellenőrizni, hogy valóban van-e kutad vagy sem.
Nem szeretem a politikát, sőt utálom. Nem szabad elfelejteni az ilyen dolgokat sem és majd a legközelebbi választáson az eltelt éveket érdemes számba venni, hogy mik is történtek valójában.... Az alapján meghozni a döntést, hogy hova tesszük azt az x-et, nem pedig a választás előtti pénzosztás miatt dönteni.
A videóban elhangzik hogy néhány jegyző szerint kitolták a határidőd 2028-ig.
Vagyis nem kizárt hogy csak az ijesztegetés meg hogy minél többen bejelentsék, amit 2028-ig minden évben eljátszanak majd hogy 2028-ra tényleg csak pár százan maradjanak akik nem jelentették be, őket meg már közfelháborodás nélkül megtudják büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!