Ha van kutam de 30 éve nem használtam azt is be kell jelenteni?
én nem jelentettem be az ásott kutat, de 23 év alatt még sosem használtam.
Eddig nem szóltak érte.
És hogy miért nem használok egy kutat ami tele van vízzel?
Nos az a helyzet, hogy itt a környéken 2000-2001-ben kötött rá mindenki a csatorna hálózatra, mert előtte nem volt.
De, sajnos a faluban nem csak nálunk, voltak olyan okos emberek akik a szennyvizüket bele engedték az ásott kútjaikba... Mindenki tudta, de mégsem kaptak büntit érte.
Valószínűleg ennyi idő után megtisztult a víz, de közben meg én költöztem el tavaly.
Ez megint a pénzlenyúlás egyik trükkös formája.Viktornak megint most kell nagyon a pénz.Már megint azokat sújtanák,akik szorgalmasan dolgoznak a kiskertjeikben.Majd mondják,mérd a vizet,teszünk rá ársapkát.
Talán a nagy multi cégek vizhasználatát kellene felmérni,és a leendő akksi gyárakét.A 100 éves udvari kutamat nem fogom bejelenteni.
8:51!
Akkor lehet megbírságolnak érte:
Ha idén nem is, de jövőre várható lesz a kutak jegyzői ellenőrzése.
MePAR-on minden látszik, ami nyilvános annak korlátozott a felbontása. Én 2018-ban egy ügy miatt találkoztam a földhivatali MePAR-al, hát még az udvarodban lévő fűszálakat is meg tudják számolni, ha akarják.
Minden kutat be kell jelenteni ez év végéig, válogatás nélkül.
De eddig ahány helyről hallottam, mindenhol azt mondták az önkormányzatnál, hogy még senki nem jelentette be. Volt, aki ő akart lenni az első, és elhajtották, mert fogalmuk sincs nekik se, hogy kellene csinálni.
Húzz köré egy "kerti budit" vagy egy kis melléképületet,. A legolcsóbbat h ne lássák felülről.
Az nem lesz baj h leretkeli meg elfogyasztja az akksi gyár a vizet
Lesz ebből még országos tiltakozás.Most az emberek figyelmét ide terelte a Fidesz,nem az akksi gyárakkal lenyúlásaikkal foglalkozzanak.
Ez most már a sokadik húzásuk.Jah,nem közeledik a választás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!