Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ha van kutam de 30 éve nem...

Ha van kutam de 30 éve nem használtam azt is be kell jelenteni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

én nem jelentettem be az ásott kutat, de 23 év alatt még sosem használtam.

Eddig nem szóltak érte.

És hogy miért nem használok egy kutat ami tele van vízzel?

Nos az a helyzet, hogy itt a környéken 2000-2001-ben kötött rá mindenki a csatorna hálózatra, mert előtte nem volt.

De, sajnos a faluban nem csak nálunk, voltak olyan okos emberek akik a szennyvizüket bele engedték az ásott kútjaikba... Mindenki tudta, de mégsem kaptak büntit érte.

Valószínűleg ennyi idő után megtisztult a víz, de közben meg én költöztem el tavaly.

2023. márc. 24. 08:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint a pénzlenyúlás egyik trükkös formája.Viktornak megint most kell nagyon a pénz.Már megint azokat sújtanák,akik szorgalmasan dolgoznak a kiskertjeikben.Majd mondják,mérd a vizet,teszünk rá ársapkát.

Talán a nagy multi cégek vizhasználatát kellene felmérni,és a leendő akksi gyárakét.A 100 éves udvari kutamat nem fogom bejelenteni.

2023. márc. 24. 08:51
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

8:51!

Akkor lehet megbírságolnak érte:

[link]

Ha idén nem is, de jövőre várható lesz a kutak jegyzői ellenőrzése.

MePAR-on minden látszik, ami nyilvános annak korlátozott a felbontása. Én 2018-ban egy ügy miatt találkoztam a földhivatali MePAR-al, hát még az udvarodban lévő fűszálakat is meg tudják számolni, ha akarják.

2023. márc. 24. 08:58
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Minden kutat be kell jelenteni ez év végéig, válogatás nélkül.

De eddig ahány helyről hallottam, mindenhol azt mondták az önkormányzatnál, hogy még senki nem jelentette be. Volt, aki ő akart lenni az első, és elhajtották, mert fogalmuk sincs nekik se, hogy kellene csinálni.

2023. márc. 24. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Tehát akkor csak a szokásos ügyintézési problémák :)
2023. márc. 24. 11:58
 6/7 anonim válasza:
100%

Húzz köré egy "kerti budit" vagy egy kis melléképületet,. A legolcsóbbat h ne lássák felülről.

Az nem lesz baj h leretkeli meg elfogyasztja az akksi gyár a vizet

2023. márc. 24. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Lesz ebből még országos tiltakozás.Most az emberek figyelmét ide terelte a Fidesz,nem az akksi gyárakkal lenyúlásaikkal foglalkozzanak.

Ez most már a sokadik húzásuk.Jah,nem közeledik a választás .

2023. márc. 24. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!