Kezdőoldal » Otthon » Kert » Újra kell vetni a füvet?

Újra kell vetni a füvet?

Figyelt kérdés

Bérelünk egy lakást Németországban, amihez tartozik egy udvar is, nagyon örültem, hogy végre kertes házban lakhatunk, van mivel legfoglalnom magam és a kisfiammal is sokat tudunk kint lenni.

De semmit nem tudok a kertészkedésről sajnos, a legnagyobb gondom, hogy a gyep kb 60-70%-a moha.

Olyan szuper lenne helyrehozni, azt tudom, hogy szellőztetni kell a gyepet.

Az előző lakók nem foglalkoztak vele. 😞

Nem hiszem, hogy 2 évnél tovább béreljük ezt a lakást, mert babát várok és kicsi lesz a lakás, így nem sok pénzt tudunk belefektetni.

Fel kell szedni az összes mohát vagy elég csak kultivátorral végigszellőztetni és talán mésszel leszórni?

2023. márc. 21. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
A szó amit keresel: ásó :D
2023. márc. 21. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet elég a gyepszellőztető és a közé vetés. Látni kellene.

Minek szórnád mésszel?

2023. márc. 21. 21:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Azt olvastam, hogy a meszet nem szereti a moha.

Megpróbálom, amit írtál, szellőztetek és közé vetek. Lesz, ami lesz.

Rosszabb már úgysem lehet. 😅

2023. márc. 21. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A fű se szereti a meszet.
2023. márc. 21. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Na igen… 😄 Ennyire értek hozzá. Tegnap nekiálltam gazolni és egyesével google lenseztem, hogy nehogy virágot ássak ki a földből. De sokszor még úgy sem volt világos.

Köszönöm!

2023. márc. 22. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!