Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen virággal tudom lekötni...

Milyen virággal tudom lekötni a földet?

Figyelt kérdés
A terasz elejénél a föld ferdén van "neki téve" a falnak kb 45 fokban 4 m szélesen. Szeretném ha ez így is maradna. Liliomot akartam ültetni de az hagymás és félek, hogy az eső kimossa azt a földet, lehet a hagymákat is. Milyen virágnak van olyan gyökérzete ami behálózza és nem engedi szétesni a földet...es szép is, impozáns...esetleg még liliomot is lehet közé ültetni? Vagy a gyökerek mindenképp megfojtanák a liliomot? Egyáltalán nem értek a kertészkedéshez. Nagyon örülnék ha valaki segítene...:)
2023. márc. 14. 06:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Na jóóó 😀 Lesz mindkettő mert nem tudok dönteni.
2023. márc. 16. 06:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Én is imádom mind a kettőt. Vinkát amit javasoltam/tunk, azt már meg is rendeltem idénre, viszont árlevelűt évek óta nem tudok még hozatni se! Ha tudsz majd beszerzési forrást írni megköszönöm. Ja és, hogy még jobban összezavarodj:) Nekem még a pázsitviola is ilyen tetszetős virágpárna takaró.:)
2023. márc. 16. 06:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja, igaz. :)

Pázsitviola nekem is van, már irtani kell.

(Az árlevelűt évekig árultam piacon, most már csak 1-1 cseréppel maradt, magamnak.)

2023. márc. 16. 07:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Az is nagyon szép! :) Nekem most jó pár helyet kidobott a Google ahol van készleten lángvirág: florapont, Obi, koronyakerteszet, megyeriszabolcskerteszete.
2023. márc. 16. 07:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Amit kiírtottál majd küld el Nekem légyszíves!!😅 Nézem a lángot...
2023. márc. 16. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!