Kezdőoldal » Otthon » Kert » Vettem kerti árvácska magot,...

Vettem kerti árvácska magot, és otthon vettem észre hogy VII van megadva vetési időnek rajta. Mi van ha most vetem el?

Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 14:32
 1/5 anonim válasza:
100%

A kerti árvácska egy kétnyári növény, amelyet télen a lakásban vagy nyáron a kertbe lehet elvetni. A júniusban elvetett növények még az ősszel virágot hozhatnak, míg a később elvetettek csak a következő év tavaszán. A VII-es vetési idő azt jelenti, hogy júliusban kell elvetni az árvácska magot.

Ha most veted el a magot, akkor valószínűleg nem fog virágot hozni idén, és csak jövő tavasszal fog kihajtani. Ha szeretnél idén is élvezni az árvácska szépségét, akkor javaslom, hogy vásárolj már kihajtott palántát és ültesd ki őket.

2023. márc. 6. 14:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Hmmm akkor mit tudnátok javasolni árvácska helyett ami kb olyan méretű és díszítő értékű mint az árvácska, és kb most kell vetni?
2023. márc. 6. 15:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Végül petúniára esett a választás.
2023. márc. 6. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy a petúnia fényre csírázik?
2023. márc. 7. 03:21
 5/5 A kérdező kommentje:

#4 Most már tudom. :D

Köszi az infót

2023. márc. 7. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!