Hólyagok a gyökéren?
Ma épp átültettem a tölcséres jázminomat, mikor észrevettem hogy a gyökereit egy laza, szétmáló sötétbarna színű réteg veszi körül.
Ezekből a rétegekből nagyjából egy gyökérszál közepénél átlagos fokhagyma méretű hólyagok formálódtak. Az egyik olyan puha volt, hogy ahogy vizsgálgattam, kifeslett-vagy hogy mondjam. Víz jött ki belőle. A többit is szétnyomtam, mert valamiért az volt az első intuícióm, hogy ez egy rossz dolog amitől meg kell szabadítani a növényt. Utána azonban megbántam, mert a keményebb hólyagoknak vagy fél centis faluk volt, és úgy tűnt,hogy a gyökér egészséges részét képezték. Úgy néztek ki belülről, mint valami éretlen gyümölcs. Az illatuk tipikus kettétört virágszár illatra emlékeztetett. Nagyon nagy hulyeséget csináltam? Mik lehettek ezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!