Mit ültessek a kertembe?
Egy trágyázást megér. (Van év, amikor az állattartók ingyen el is hozzák a trágyát, eddig legfeljebb szállítást fizettem)
Nekem a csicsóka homokos talajban egész jól elnyomja a gazt. Szederrel, málnával nem próbálkoztam, de azt írják, hogy a málna rosszul tűri a változó klímát.
A pasztinák is egészen jól szokott teremni, de az már szereti a trágyázást
Szeder málna jó lehet mert kikötve nem sok helyet foglal.
Uborkát is tudsz futtatni vagy tököt.
Paradicsom,paprika
A málna például eléggé tápanyagigényes, de egyáltalán nem biztos, hogy a kerted tápanyaghiányos. Ha mégis, veszel egy kis zacskó kombinált műtrágyát, és feljavítod a földet.
A málna, szeder viszonylag költséges. Maga a szaporítóanyag is pénzbe kerül, meg támrendszer kell nekik.
Zöldségfélék fillérekből megvannak, 89 Ft az olcsóbb vetőmag, ez a költségek legnagyobb része. Persze, művelni kell mindent, és ez is kerülhet pénzbe (pl. esetleg permetezni kell), de hát semmi nem kerül sokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!