Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mernétek használtan láncfűrész...

Mernétek használtan láncfűrészt venni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon.

Vagy villanymotor van benne vagy benzinmotor. Motoros gépeket nem szívesen veszek használtan.

2023. márc. 2. 00:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem értesz hozzá, akkor inkább ne vegyél.

Én vettem már jópárat az évek alatt, viszont én értek hozzá ezért már a hangjáról meg hogy hogyan indul, megmondom hogy szét van a gyilkolva a bele vagy sem.

Illetve a használója is sokat elárul arról, hogy hogyan használta a gépet. Ehhez nem emberismeret nem árt. Ha tolja a süket dumát akkor azt instant hagyni kell.

2023. márc. 2. 01:21
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
*ehhez MEG emberismeret..
2023. márc. 2. 01:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem.
2023. márc. 2. 09:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Inkább nem,mert az olcsó lesz a drága .Idegentől meg bíztos nem.
2023. márc. 2. 10:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Jól írják, a gépek többségét azért adják el, mert már az utolsókat rúgják. (Ameddig valami jól működik, addig használják.) Csak ritkán sikerül olyat kifogni, ami még jó, csak mondjuk megöregedett a gazdája, és eladta a telket, stb.

Nekem egy Jonsered fűrészem volt használtan, amit nem bántam meg, de azt egy szerelő ajánlotta, és egy öregember tulajdona volt, aki már nem bírt vele dolgozni.

2023. márc. 3. 06:55
 7/11 anonim ***** válasza:

"Jól írják, a gépek többségét azért adják el, mert már az utolsókat rúgják."

Szerintem olyan is eladja akinek már nincs rá szüksége.

Kb bármi gép bérlés árát nézem mindig arra jutok, hogy pár napnál többet használva jobban megéri megvenni és olcsóbban eladni.

2023. márc. 16. 17:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen, azt írtam én is, hogy van olyan, akinek már nincs rá szüksége, és eladja. Csak ez ritka dolog.

Fűrészt általában nem úgy vesz az ember, hogy három napig használom, aztán eladom, mert többet már nem lesz rá szükségem. Hanem úgy gondolkodnak általában, hogy most használom, aztán meg elfér a sufniban, nem kér enni. Ha jövőre is kell, akkor ott lesz.

Aztán használja, használja évről évre, és egyszer csak nem akar beindulni. Kitakarítja a karburátort, de még úgy is hol beindul, hol nem. Mert a hengerben már lötyög a dugattyú, alig van kompresszió. Vagy egyéb komoly hiba lépett fel.

Na, akkor aztán megcsinál(tat)ja annyira, hogy beinduljon, és gyorsan meghirdeti.

2023. márc. 16. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha tudom kitől veszem akkor igen. Vannak néhányan akik megveszik a háztáji fűrészeket majd gyorsan rájönnek hogy nem nekik találták ki és visszacsomagolják a dobozába. Na, az ilyenektől merem megvenni. Aki használja becsülettel annak mindnek valami nyűgje van még akkor is ha jobban vigyáz rá mint a tökeire.
2023. márc. 31. 05:00
 10/11 gungasam ***** válasza:
A láncfűrész kifejezetten veszélyes eszköz, ezért és egy csomó már másoktól felsorolt okból csak újat érdemes venni, esetleg nagyon közeli ismerőstől , akiben feltétlen megbízunk de csak ha az illető nincsen anyagilag megszorulva! Tapasztalat, hogy az anyagi szorultság még az ismeretségi körben is elvetemült galádságra késztethet valakit.
2023. máj. 13. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!