Kezdőoldal » Otthon » Kert » Melyik a legolcsóbb, de...

Melyik a legolcsóbb, de használható fűkasza?

Figyelt kérdés
Már van egy maruyama, de azért szeretnék egy tartalékot. De fogalmam sincs, hogy melyik lenne a legolcsóbb, de azért még vállalható fűkasza. Az se baj, ha nincs benne rezgés csillapítás.

#Daewoo #Kasei #Mcculoch
2023. febr. 21. 17:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Egy ilyet vettem pár éve, mondjuk akkor 20 ezer körül volt akciósan, erős, ideáig semmi gond nincs vele.

2023. febr. 21. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is Maruyama BC-320 as fűkaszám van.Talán már 20 éves is elmúlott.Már bőven megdolgozta az árát .Nagyon megbízható,ezért tartalékot nem is akarok mellé.Vásárláskor pont egy áremelkedésbe futottam bele .88 ezer körül volt .

Eredeti Japán.

2023. febr. 21. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

[link]

25 ezerét top 6-os, Flinke FK-9600. Ha olyan rossz lenne tuti nem vennék ennyien vagy már lehúzták volna.

Amúgy ti mekkora területet tartotok vele karban? Mert az ilyen 20 + év az nekem szinte hihetetlen. :) Nekem is volt 10+ éves kaszám, de ott kb. minden is volt rajta cserélve mire meguntam és vettem újat. (1,5 hektár, évente 2-3-szor lehúzva)

Szomszédnak is kb. hasonló területe van, ő piacon vett "kicsi" kínait és tökéletesen megy, szóval nem kell ezt nagyon túlgondolni, mert egy profi gép az árát csak akkor hozza be ha tényleg komolyan használod is.

2023. febr. 21. 18:06
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
11 évig nyúztam egy Einhell-t gyakorlatilag hiba nélkül, lehet, hogy meg lehetett volna javítani mikor bekrepált, de úgy gondoltam nem érdemes. Most egy Güde van 2 éve, két használat után leszakadt a felverődés-gátló műanyag (ha így hívják), vettem rá pár ezresért a piacon, azóta semmi, teszi a dolgát.
2023. febr. 21. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Összeségében 1.5-2 hektár .

Nem bizom meg az olcsó kínai motorokban.

MTD-790 es 1 szezont nem birt ki .Nem hiszitek el,alapjáraton csak megállt.

Vittem szervizbe,mert hogy garanciális .Aztán felhomályositottak,ezekre az olcsó kaszákra 6 hónap van,mert hobbi gépek.Mire a szervízbe jutottam vele

pár nappal túlhaladtam a 6 hónapot.Aztán jött a kioktatás. Mi várok el 39000 ft géptől.Lerészletezte a költségeit,végül a gép értéke 8 ezer lett.

Aztán vissza kérdezett,mit adnak 8000 ezerét ?

A bolt sem tudott mit tenni,de még az a forgalmazó sem aki a boltba szállitotta.Így lett drága az olcsó gép. Az ebből a tanulság,a jót mindenben meg kell fizetni .

2023. febr. 21. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Bocs,a híbáját nem írtam.Szétszakadt a több lemezből összesajtolt hajtókar.

5 ös voltam.

2023. febr. 21. 18:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egész jónak tűnik a hyundai és a flinke is, remélem sok ötlet jön még. Az én maruyamám egy bcv 5021-es. Nyáron lesz 3éves, eddig egyszer kikelett tisztítani a karbit, de más baja nem volt. Durván 3500 négyzetmétert kell(ene) vágnom, ahogy az időm engedi. Ismertem egy srácot aki szintén sok évig nyüstölt egy einhellt.
2023. febr. 21. 18:59
 8/12 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#5 Az Mtd egy hulladék. Szomszed vett szinte azonnal eltört a szöghajtás. Nekem egy nagy Hithachi van. Kora 15-20 év közötti. Soha semmit nem cseréltem rajta. Igaz nem is vágok hektárokat vele.
2023. febr. 21. 19:46
 9/12 NTBS ***** válasza:
Flinke.
2023. febr. 22. 06:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Praktikerben kapható Expert. 40 000 forint. Merem ajánlani.
2023. febr. 22. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!