Melyik a legolcsóbb, de használható fűkasza?
Egy ilyet vettem pár éve, mondjuk akkor 20 ezer körül volt akciósan, erős, ideáig semmi gond nincs vele.
Nekem is Maruyama BC-320 as fűkaszám van.Talán már 20 éves is elmúlott.Már bőven megdolgozta az árát .Nagyon megbízható,ezért tartalékot nem is akarok mellé.Vásárláskor pont egy áremelkedésbe futottam bele .88 ezer körül volt .
Eredeti Japán.
25 ezerét top 6-os, Flinke FK-9600. Ha olyan rossz lenne tuti nem vennék ennyien vagy már lehúzták volna.
Amúgy ti mekkora területet tartotok vele karban? Mert az ilyen 20 + év az nekem szinte hihetetlen. :) Nekem is volt 10+ éves kaszám, de ott kb. minden is volt rajta cserélve mire meguntam és vettem újat. (1,5 hektár, évente 2-3-szor lehúzva)
Szomszédnak is kb. hasonló területe van, ő piacon vett "kicsi" kínait és tökéletesen megy, szóval nem kell ezt nagyon túlgondolni, mert egy profi gép az árát csak akkor hozza be ha tényleg komolyan használod is.
Összeségében 1.5-2 hektár .
Nem bizom meg az olcsó kínai motorokban.
MTD-790 es 1 szezont nem birt ki .Nem hiszitek el,alapjáraton csak megállt.
Vittem szervizbe,mert hogy garanciális .Aztán felhomályositottak,ezekre az olcsó kaszákra 6 hónap van,mert hobbi gépek.Mire a szervízbe jutottam vele
pár nappal túlhaladtam a 6 hónapot.Aztán jött a kioktatás. Mi várok el 39000 ft géptől.Lerészletezte a költségeit,végül a gép értéke 8 ezer lett.
Aztán vissza kérdezett,mit adnak 8000 ezerét ?
A bolt sem tudott mit tenni,de még az a forgalmazó sem aki a boltba szállitotta.Így lett drága az olcsó gép. Az ebből a tanulság,a jót mindenben meg kell fizetni .
Bocs,a híbáját nem írtam.Szétszakadt a több lemezből összesajtolt hajtókar.
5 ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!