Kezdőoldal » Otthon » Kert » Rönkhasító munka végére...

Mindentudó99 kérdése:

Rönkhasító munka végére elgyengült. Kb 3 örát használtam. Mi okozhatja?

Figyelt kérdés
6 tonnás àlló.
2023. febr. 20. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Neked ebben nehéz lesz tanácsot adni,mert annál jobban ismered a házkörül használatos kisgépeket. Nekem fekvő van.Bizonyos használat után alapra kell állitani,nyítni-zárni csavart.Aztán tökéletesen működik újra .
2023. febr. 20. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem sose gyengül el, sőt, vagy 7-8 éve egyszer sem volt ilyen. Van 1 szelep amit kinyitok az elején.

Jó olaj van benne?

2023. febr. 20. 18:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Jó olaj van benne. Belevaló. Sajna egyszer már jártam így vele

Javíttatni kellett. Ez nem is lenne gond mert minden elhasználódik csak hat nem volt túl sokat használva azóta. Milyen csavart vagy szelepet állítgattok?

2023. febr. 20. 19:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért az olajat lecserélem frissre.
2023. febr. 20. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, mivel főként apám hadználja. Vízszintes van, és a munkahenger végén van. Használat előtt kinyitni kell, utána visszazarni. Valami nyomas megy le rajta, mikor melegszik az olaj, különben szétnyomja a belsejet vagy a végét.
2023. febr. 20. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Megvan. Légtelenítő csavar, doksi alapján ezt kell indulásnál pár fordulatot kicsavarni.
2023. febr. 20. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:

6# vagyok. Hasonló van, nem ilyen. A 6 képen mutatja.

A szomszed ilyent vett hadználtan, féláron, még dicsekedett is. Aztán harmatgyenge volt, így fater átment megnézte, aztán mondta, hogy tönkrevagták a dugattyú belsejet, és az öntvény vége is ragasztva volt. Mivel nem nyitották ki a legtelenítőt, és szétnyomta a ház végét. Úgy-hogy kuka volt az olcsó hasítógép.

2023. febr. 20. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

nem értem...a TikTokon mindenféle rönkhasító van, egyik sem hidraulikus...amiket a TikTokon látni, azok különböző országok népi barkácsgépei, mindenesetre zseniális mindegyik.

Ez az olajjal baszakodás teljesen értelmetlen

2023. febr. 20. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, akkor csupán levegős lett, légtelenítsd. Ha viszont felforrósodott a munkahenger és nem tudott tágulni az olaj, akkor kuka a dugattyú tömítése.
2023. febr. 21. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!