Siempre kérdése:
Légyölő galócával Magyarország mely területén találkoztatok már?
Figyelt kérdés
Azt mondják róla gyakori faj itthon, én még sose láttam, pedig sokat járok erdőkbe.
Jó lenne már egyszer látni ezt a különleges fajt, ami a gombák szimbólumává vált.
2023. febr. 5. 18:15
11/13 anonim válasza:
Hiába pontoztátok le a #6-ost nem minden példánynak vörös a kalapja!!! Azon túl hol halványsárga is lehet, szürkés árnyalatban is előfordul. Szóval ha bizonytalan vagy akkor gomba szakértőhöz fordulj!!!
12/13 anonim válasza:
A Mátrában, Recsk alatt láttam egyszer elképesztő mennyiséget, borókák közt. Ha nekifogok, fél mázsát biztos szedhettem volna. Nem tudtam úgy megállni, hogy ne lássak egyszerre legalább 10-et. Ezen kívül életemben csak pár alkalommal láttam 1-2 darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!