Szabad még nyírni ilyenkor a füvet?
Figyelt kérdés
Ugye már csak november van, de mintha megnőtt volna meg a fák levelét is könnyebb lenne úgy felszedni.2022. nov. 8. 10:21
1/7 anonim válasza:
lehet fűvet nyírni ilyenkor is
De nagyon rövidre nem érdemes mert ugy nehezebben bírja a telet és foltokban kifagyhat.
Állítsd magasabbra a fűnyírót, fagyd nagyobbra a fűvet
2/7 anonim válasza:
Nem fagyott meg egyszer sem,addig szép lassan növekszik is.Mehet még rövidre két hétig nem jön nagy lehűlés+fagy.
Én pont múlt hétvége vágtam,remélem idén utoljára.
3/7 A kérdező kommentje:
na ez az, hogy így hagyni nem kellene, mert szépen lassan megnőtt.
2022. nov. 8. 11:12
4/7 anonim válasza:
Mi lombhullás utána fák leveleit is a fűnyíróval szoktuk összeaprítani, nem szedjük fel. Hatalmas a kert, sok a fa. Meg ugye így visszakerül a talajba.
6/7 anonim válasza:
A legegyszerűbb: akkor kell nyírni a füvet mikor nő. Én is nyírom még, tavaly még november végén is kellett. Hülye példa, de ha júniusban hideg lenne és havazna, akkor is ellapátolnám, hiába van nyár :)
7/7 anonim válasza:
Én hagynám inkább nagyra nőve. Sokkal rosszabb, ha foltosra fagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!