Ha nem akar beindulni az otellóm forrása, mert hideg a pince, megfelelő e az ha alaposan betakarga Tom A ballont...?
Tavaly levittem egy infrapanel t és azzal fűtöttem neki
Korábbi éveken (bő 10 évre visszamenőleg) soha nem volt probléma a forrás meg indulással
El fog indulni, légy türelemmel!
Nálunk még a hűtőben is elkezdett forrni az ajándékba kapott must.
Gondolkozz már.
Ha te télen felveszel egy nagykabátot, az a te saját testhődet tartja meg, attól ér valamit.
De a hideg szőlőlevet hiába takargatod, nincs hő, amit meg tudnál tartani. (Majd akkor lesz valamennyi, ha forrni kezd, de az se lesz annyi, mint amit veszíteni fog a takarás ellenére.)
Ahogy írták, borászati szaküzletben, vagy komolyabb mg-i boltban lehet venni hidegtűrő borélesztőt. (A télen almacefrébe tettem, miután 5 nap alatt nem indult meg, viszont szőrösödni kezdett, és így élesztővel kiváló pálinka lett belőle. Pedig nem hittem benne, mert a létező legsemmirevalóbb almából, Idaredből készült. Csak hát kaptam egy nagyobb mennyiséget, amivel nem tudtam mit kezdeni, enni volt sok már finom almám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!