Almafankon a középső ágak tuzelhalasosak,a kergen látszódik, de van szép termés rajta följebb. Ezek az almák ehetők? Vagy nem? Hozzaerto véleményt kérek.
Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 12:57
1/5 anonim válasza:
persze hogy ehetők.
Épp ma csináltam finom almáspitét ilyen fáról szedett almából. :)
3/5 anonim válasza:
A tűzelhalás nem emberek betegsége .
4/5 anonim válasza:
Én is pont ezt akartam írni. :)
Ahogy az almafa nem kaphatja el tőled az influenzát, nem fog ott köhögni éjszaka az ablakod alatt, úgy te se kaphatod el a fától a tűzelhalást.
Egyébként ez a tűzelhalás biztos? Ha nem szakértő állapította meg, akkor mutass pár képet, közeliket az ágakról, és távolabbiakat az egész fáról, és megnézzük mi.
5/5 Fecskefészek:3 válasza:
A tűzelhalás elfertőzi az összes fát a környéken. Az ilyen fákat ki szokták vágni és elégetik. A termése ugyanolyan jó, mint egy egészséges fának. Tudom pontosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!