A Stihl,Husqvarna kìvűl van mèg jó márka a benzines láncfűrész kategóriában?
Láttam én már fakitermelőknél Makitát is .
A márka nevekben sem lehet már megbízni.
Erdőre kellenek ezek a márkák.
Esetleg Dolmar, Solo.
Erdőre, folyamatos munkára azért már kell vagy 300 E körül venni a Stihlből meg Husiból. Vagy a másik verzió, hogy többet venni olcsóbból.
Az Oleo-Mac már rég kínai, csak a tervezést és kisebb részmunkákat végeznek Olaszországban. Nekem ilyen fűrészem van, de csak mert nem sokat akarom használni. Profi munkára eszem ágában se lett volna ilyet venni.
A Dolmar az kb. a Stihl szintje volt régebben, de mióta megvette a Makita, azóta állítólag sokat romlott. (A benzines Makita fűrészek is ugyanazok, mint a Dolmarok, csak más színűek, és más a felirat.)
A McCulloch az nem Husqvarna, természetesen. A Husqvarna cégcsoport megvásárolta a McCulloch márkanevet, és Kínában gyártat fűrészeket ezen a néven. Ahogy a Volkswagen csoport birtokolja a Skodát is meg a Lamborghinit is, de attól még ezek az autók nem teljesen egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!