Találtam ezt az adaptert amit robikapa traktor eszköz hordozóra szerelnek fel. Külön briggs motor üzemelteti. Mi a pontos neve ? És hol lehet a robi trakimra ilyet venni?
2022. aug. 6. 06:55
1/6 anonim válasza:
Benne volt a címben a típus. AGT 700M. Onnantól, fél perc se volt rákeresni. Szerintem csak külföldről lehet beszerezni.
2/6 anonim válasza:
Hát, ezt Brazíliában gyártják...
Itthon még nem láttam ilyet.
3/6 A kérdező kommentje:
Van egy pofás kistrakim.
+egy hasonló eszközhordozó.
Esetleg rá heggeszteni konzolt ami tartaná ?
Akad itt vastagabb lemez háznak,és 4 briggs motor is ...
Csak 1 komolyabb pengét kéne vásárolnom hozzá .
Heggesztő/flex komplett műhely adott hozzá .
2022. aug. 7. 13:09
4/6 anonim válasza:
#3 Akkor most mi is a kérdés? Vagy csak villogsz, hogy ilyent te is meg tudsz csinálni?
Nagy kunszt, mert én is ;) ,csak ébben ehhez tökéletes sik talaj kell, mert különben a földet is nyírod a késsel. :D
5/6 anonim válasza:
A ráülős fűnyírók esetében is ez a probléma. De a linkelt gépen állítható magasságú a fűnyíró, ha annyira nem sima a terület, legfeljebb kicsit magasabbra kell állítani, nem lesz olyan szép rövid a gyep.
6/6 A kérdező kommentje:
Gondolkodok még rajta .
Amúgy elég macera meg alkotni hogy jó is legyen
2022. aug. 8. 04:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!