Kezdőoldal » Otthon » Kert » Találtam ezt az adaptert amit...

Találtam ezt az adaptert amit robikapa traktor eszköz hordozóra szerelnek fel. Külön briggs motor üzemelteti. Mi a pontos neve ? És hol lehet a robi trakimra ilyet venni?

Figyelt kérdés
[link]

#traktor #Robikapa traktor #Fűnyíró adapter #Magas gaz vágó adapter
2022. aug. 6. 06:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Benne volt a címben a típus. AGT 700M. Onnantól, fél perc se volt rákeresni. Szerintem csak külföldről lehet beszerezni.

[link]

2022. aug. 6. 08:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, ezt Brazíliában gyártják...

Itthon még nem láttam ilyet.

2022. aug. 6. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Van egy pofás kistrakim.

+egy hasonló eszközhordozó.

Esetleg rá heggeszteni konzolt ami tartaná ?

Akad itt vastagabb lemez háznak,és 4 briggs motor is ...

Csak 1 komolyabb pengét kéne vásárolnom hozzá .

Heggesztő/flex komplett műhely adott hozzá .

2022. aug. 7. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#3 Akkor most mi is a kérdés? Vagy csak villogsz, hogy ilyent te is meg tudsz csinálni?

Nagy kunszt, mert én is ;) ,csak ébben ehhez tökéletes sik talaj kell, mert különben a földet is nyírod a késsel. :D

2022. aug. 7. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
A ráülős fűnyírók esetében is ez a probléma. De a linkelt gépen állítható magasságú a fűnyíró, ha annyira nem sima a terület, legfeljebb kicsit magasabbra kell állítani, nem lesz olyan szép rövid a gyep.
2022. aug. 7. 17:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Gondolkodok még rajta .

Amúgy elég macera meg alkotni hogy jó is legyen

2022. aug. 8. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!