Milyen led jó egy fóliasátorba?
Figyelt kérdés
Akarok egy fóliasátorba(2x3m) egy olyan led lámpát venni ami segíti este a nővények növekedését,persze csak jövőre de most szeretném megvenni.Milyet ajánlotok?Csak ilyen egyszerűbbre gondoltam ami ilyen családi fóliasátorba való csak hobby szinten.2022. júl. 22. 23:47
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
A Mars Hydro-t ajánlanám. Igaz kínai cég, de jó minőségű terméket gyártanak.
Mars Hydro TSW 2000 pl. olyan 90x90 cm-es területre elég, szóval ahogy az előző válaszoló írja, egy darab nem fogja lefedni az egész sátrat. Én a legkisebbet, a TS600-ast használtam, nagyon meg vagyok vele elégedve.
3/4 anonim válasza:
Én egy sima 65wos le lámpát használok időzítővel már évek óta, és nem szoktak megnyúlni a palántáim.
4/4 anonim válasza:
Fóliába teljesen felesleges ilyen drága lámpát venni, nappal kapni fog elég fényt. Ha nem süt a nap, akkor meg hűvös van, úgyse fejlődik semmi, tehát akkor se lesz fényhiány.
Persze, ha az a fólia a pincében van, és rasztahangulat van benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!