Kerti medencém átlag hőmérséklete 34 fok. Le van takarva hogy a bogarak ne menjenek bele és ne párologjon el sok víz. Esetleg valami ötlet, hogy lehetne kissé le hűteni?
Bestway steel pro merev vázas gumi medence 366×80 mérete kb 6köb víz van benne .
Csapi viz klórozva stb 2 nap alatt így fel melegedett.
Brutál!
Kegyetlen ... köszi.
Gondolkodtan napvédőn de szeles helyen lakok ha felborítja a vihar s sátrat /ernyőt a medencébe is kárt tehet.
Gondolkodtam nap védő ponyvában kikötözhető 3szög alakút láttam .
Ezek szerint oly felesleges
Volna rá ötletem, de megvalósítani nem egyszerű és költséges. Ha leásol több méterrel a föld alá egy csőspirált (mondjuk akár egy slagot feltekerve) és időnként abba az irányba megjáratod a vizet, azzal tudod hűteni, de nem gondolnám, hogy megéri ilyennel akár próbálkozni is.
Biztos, hogy segít, ha legalább árnyékban van a medence, este még mindig nincs több 19-20 foknál, szóval ha napközben nincs kitéve direkt a napnak ez a 6 köb víz, akkor azért nem egyhamar melegszik fel.
Napvitorlához kell állíts tartórudakat, akkor nincs gond szélben sem. Gondolom én nem egy nyárra tervezted ezt a medencét, így szerintem megéri költeni rá annyit, hogy egy napvitorla normálisan, kulturáltan fölé kerüljön. Ilyen irdatlan hőségben egyébként is, tartózkodni is kellemesebb úgy a medencében, hogy nem tűzi a nap a fejedet. Veszel 2 collos csövet, csavar, gyűrűs anya. Megfúrod a csövet, átdugod rajta az anyát, rácsavarod a gyűrűsanyát és ezt így bebetonozod, kész az árbóc, amibe tudsz akasztani.
Köszönöm ötleteiteket 36 ról sikerült vissza hűtsem 31re .
Éjjel járatom a vízforgatót .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!